OPEN HUIS | Informatie voor onze toekomstige leerlingen

Klik op afbeelding voor grotere weergave

Open Huis 2024

Op vrijdag 26 januari 2024 organiseren wij ons Open Huis van 17.00-20.00 uur. Je bent dan samen met je ouder(s) of verzorger(s) welkom om onze school van binnen te bekijken!

Je mag natuurlijk lekker zelf rondlopen en de boel verkennen.
Het AC-team (mentoren, leerlingen, directie, docenten en andere medewerkers) staat klaar om je van alles te vertellen over het Actief College en je kunt bij hun terecht als je vragen hebt. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk als je bij een aantal vakken niet alleen wat ziet, maar ook wat kan doen! Zo krijg je een goed beeld van onze school en kan je nog beter een schoolkeuze maken.

PS: Heb je trouwens de VO app al gedownload? Daar vind je allerlei informatie en weetjes over onze school. Downloadlinks voor Android en voor iOS.

Je hoeft je voor onze Open dag NIET in te schrijven. Je kunt gewoon lekker binnen wandelen vanaf 17.00 uur.


Inschrijven of eerst nog wat informatie lezen over het AC?

Heb je geen vragen meer en wil je je inschrijven bij het Actief College, dat kan hier!

Wil je liever eerst nog wat meer weten over het AC, kijk dan bij onderstaande onderwerpen.
Heb je daarna nog vragen, dan mag je ons natuurlijk altijd bellen (0186-612130) of mailen (administratie@actiefcollege.nl).

Ingeschreven en dan?

Wanneer een leerling via ons aanmeldformulier is aangemeld, ontvangt u van ons een automatische bevestiging dat we de aanmelding in goede orde hebben ontvangen. De toelatingscommissie zal na de aanmeldingen starten met het opvragen en verwerken van de dossiers van de aangemelde leerlingen. Binnen zes weken na ontvangst van het complete dossier vanuit de huidige school, zult u een bericht van ons ontvangen. Slechts in het geval dat een leerling een bijzondere ondersteuningsbehoefte heeft en wij twijfelen of we deze ondersteuning kunnen bieden, zullen we daarover met u in gesprek gaan. In alle andere gevallen zal de aanmelding in principe worden omgezet in een definitieve inschrijving.


Informatiebronnen Actief College

Wil je wat weten over het Actief College en/of het vmbo-onderwijs, neem dan eens een kijkje op onze website en in onze digitale schoolgids.Belangrijke data voor leerlingen van groep 7 en 8


Maak via de digitale weg kennis met het Actief College

Wij gebruiken een eigen app, de Actief College app.
Als je niet op het Actief zit, kan je het ‘Nieuws’ volgen in deze app, de andere functies zijn afgeschermd.
Zodra je bij ons op school komt, ontvang je inloggegevens voor dit afgeschermde deel.


Volg ons op de socials

Neem een kijkje op onze socials! Je vindt ons op:


 

Gerelateerd nieuws

Menu