MAANDOVERZICHT | Maart 2024

Onderstaand een overzicht van enkele activiteiten die in maart plaats hebben gevonden bij ons op het Actief!

AANMELDEN NIEUWE BRUGKLASLEERLINGEN | Schooljaar 2024-2025

We hadden dit jaar voor het eerst te maken met een nationale aanmeldweek voor nieuwe brugklasleerlingen. Leerlingen van groep 8 konden zich digitaal inschrijven op het Actief College tijdens de nationale aanmeldweek (week 13).
Spannend voor deze leerlingen, maar ook spannend voor school. Gelukkig verliep het soepel en kan de toelatingscommissie vanaf nu met de inschrijvingen aan de slag gaan.


NIEUWBOUW | Update

Al die nieuwe leerlingen moeten natuurlijk ook een plekje in de school krijgen. Helaas waren wij vorig jaar al genoodzaakt om noodlokalen te plaatsen. Deze hebben we volgend schooljaar wederom nodig.
Maar ondertussen zijn de voorbereidingen voor een nieuwe aanbouw in volle gang. Wij zijn zeer enthousiast over de plannen die nu op tafel liggen. Zodra het bouwplan definitief is, delen we dat met jullie.

BWI | Praktijkopdracht design & decoratie

Klas 3GL heeft het blok design & decoratie afgerond met een pittige theorietoets en een leuke praktijkopdracht: met gerecycled hout een 3D-tekstballon ontwerpen en maken binnen de gestelde tijd. Met een beetje zagen, schuren, schilderen, sponsen, stickeren en lijmen is dit het resultaat!

TOT SLOT | Een oproep!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
Ga je graag aan de slag in een mooi modern gebouw en denk je dat juist JIJ goed binnen ons enthousiaste team past, dan nodigen we je hierbij uit om te solliciteren!
Neem voor meer informatie een kijkje op de website van ROOZZ.

Gerelateerd nieuws

Menu