1. Home
  2. Leerlingen & ouders
  3. Ouderraad

Ouderraad

De Ouderraad (OR) initieert en assisteert bij allerhande activiteiten die betrekking hebben op de leefbaarheid en de sfeer op school. Met name is zij actief bij allerlei gelegenheden, voorlichtingsavonden voor ouders, het jaarlijkse open huis en de diploma-uitreikingen. Uit de ouderbijdrage financiert de ouderraad diverse activiteiten. Om dit allemaal mogelijk te maken wordt aan de ouder(s)/verzorger(s) een bijdrage van € 5,- gevraagd. De OR vergadert doorgaans zesmaal per jaar.

De ouderraad bestaat uit vier leden.

Van links naar rechts: Jetske Schipper, Bianca van der Giesen, Ursula Meijer, Maureen Witte.

We stellen ons even aan uw voor.

Hallo, mijn naam is Jetske Schipper, moeder van vier kinderen waarvan de oudste hier op school zit,  in het tweede jaar. Ik wilde ACTIEF betrokken zijn bij deze school dus ben ik in de OR gegaan. De zorg is waar ik werkzaam in ben en in mijn vrije tijd volg ik een studie.

Hallo, mijn naam is Bianca van der Giesen. Ik ben moeder van twee kinderen. Onze dochter Ivana is vorige jaar geslaagd en dus inmiddels van deze school af maar onze zoon Dijon zit in nog hier op school in VM2. Zelf ben ik werkzaam in het speciaal onderwijs. Op de basisschool heb ik altijd in de activiteitencommissie gezeten en toen er hier hulp werd gevraagd in de OR ben ik erbij gegaan. Inmiddels nu drie jaar. Ik help graag een handje mee en ben graag betrokken bij de school van mijn kinderen.

Hallo, ik ben Ursula Meijer. De moeder van Sydney uit de tweede klas. Toen mijn dochter op de basisschool zat heb ik vijf jaar lang het schoolvoetbal gedaan. Toen ze naar het Actief College ging en het Actief ouders vroegen voor de OR heb ik me aangemeld om te komen helpen en om zo een beetje betrokken te blijven bij de school van m’n dochter.

Hallo, ik ben Maureen Witte, moeder van twee jongens, Milan van 16 jaar en Keano van 13 jaar. Milan heeft ook op deze school gezeten en is vorig jaar geslaagd. Inmiddels volgt hij een opleiding op de veiligheidsacademie. Keano zit in de tweede klas. Waarom ik in de OR zit, is dat ik het fijn vind om op de hoogte te blijven van zaken die op school spelen en waarmee ik actief mee kan helpen.

Zoals u ziet bestaat de OR maar uit vier leden. Wij hebben allemaal onze kinderen in het tweede jaar zitten.
Wij zijn nog opzoek naar ouders of verzorgers die het leuk vinden om zich bij ons te voegen. Vele handen maken licht werk. En zoveel is het niet. Maar met onze hulp kunnen we de leerkrachten net even iets ontlasten.

Bij Sint wordt er wat lekkers uitgedeeld, met Kerst wordt de boom opgetuigd, met de open dag staan we er om de gasten te verwelkomen.
Bij de diploma-uitreiking schenken we wat te drinken in. Zo heel veel tijd neemt het niet in beslag maar het wordt zeer gewaardeerd.

Dus lijkt het je leuk om af en toe een te komen helpen, je bent van harte welkom!

Heb je of vragen of twijfel je, neem gerust contact met ons op!
Hopelijk kunnen we je binnenkort verwelkomen.

Groetjes, Bianca van der Giesen

Contact
U kunt via de mail contact opnemen met de OR.

Jaaragenda leerlingen
wo 29th jun
Terugkomdag op afspraak/vrij (leerjaar 2)
Add event to google
wo 29th jun
08:30
12:30
Leerjaar 3 les t/m 5e lesuur bij profielvak
Add event to google
wo 29th jun
08:45
12:30
Sportdag leerjaar 1 (locatie: Spirit, Kikkershoek)
Add event to google
wo 29th jun
14:00
15:30
Diploma-uitreiking K4A
Add event to google
wo 29th jun
16:30
18:00
Diploma-uitreiking K4B
Add event to google
wo 29th jun
19:30
21:00
Diploma-uitreiking K4C
Add event to google
do 30th jun
Terugkomdag op afspraak/vrij (leerjaar 1)
Add event to google
do 30th jun
08:30
12:30
Leerjaar 3 les t/m 5e lesuur bij profielvak
Add event to google
Menu