1. Home
  2. Leerlingen & ouders
  3. Ouderraad

Ouderraad

Activiteiten van onze Ouderraad

Onze Ouderraad (OR) initieert en assisteert bij allerhande activiteiten die betrekking hebben op de leefbaarheid en de sfeer op school. Met name is zij actief bij allerlei gelegenheden, voorlichtingsavonden voor ouders, het jaarlijkse open huis en de diploma-uitreiking. Uit de ouderbijdrage financiert de ouderraad diverse activiteiten. Om dit allemaal mogelijk te maken wordt aan de ouder(s)/verzorger(s) een bijdrage van € 5,00 gevraagd. De OR vergadert doorgaans zesmaal per jaar.

De ouderraad bestaat uit vier leden

We stellen ons even aan u voor.

Hallo, mijn naam is Jetske Schipper, moeder van vier kinderen waarvan de oudste hier op school zit,  in het vierde jaar. Ik wilde ACTIEF betrokken zijn bij deze school dus ben ik in de OR gegaan. De zorg is waar ik werkzaam in ben en in mijn vrije tijd volg ik een studie.

Hallo, mijn naam is Bianca Klein. Ik ben moeder van twee kinderen. Onze dochter Ivana is twee jaar geleden geslaagd en dus inmiddels van deze school af maar onze zoon Dijon zit in nog hier op school in VM4. Zelf ben ik werkzaam in het speciaal onderwijs. Op de basisschool heb ik altijd in de activiteitencommissie gezeten en toen er hier hulp werd gevraagd in de OR ben ik erbij gegaan. Inmiddels nu vier jaar. Ik help graag een handje mee en ben graag betrokken bij de school van mijn kinderen.

Hallo, ik ben Maureen Witte, moeder van twee jongens, Milan van 18 jaar en Keano van 15 jaar. Milan heeft ook op deze school gezeten en is drie jaar geleden geslaagd. Inmiddels volgt hij een opleiding op de veiligheidsacademie. Keano zit in de vierde klas. Waarom ik in de OR zit, is dat ik het fijn vind om op de hoogte te blijven van zaken die op school spelen en waarmee ik actief mee kan helpen.

Hallo, ik ben Tamara Dijkgat, getrouwd met André en moeder van Emma (14) en Ruben (10). Ik werk drie dagen in de week als assistent inkoop bij Beto in Oud-Beijerland.
Emma zit in de derde klas op het Actief College en het leek me leuk om wat meer betrokken te zijn bij de school door lid te worden van de ouderraad.

Zoals u leest bestaat de OR maar uit vier leden.
Wij zijn nog op zoek naar ouders of verzorgers die het leuk vinden om zich bij ons te voegen. Vele handen maken licht werk. En zoveel is het niet. Maar met onze hulp kunnen we de leerkrachten net even iets ontlasten.

Bij Sint wordt er wat lekkers uitgedeeld, met Kerst wordt de boom opgetuigd, met de open dag staan we er om de gasten te verwelkomen.
Bij de diploma-uitreiking schenken we wat te drinken in. Zo heel veel tijd neemt het niet in beslag maar het wordt zeer gewaardeerd.

Dus lijkt het u leuk om af en toe een te komen helpen, u bent van harte welkom!

Heeft u of vragen of twijfelt u, neem gerust contact met ons op!
Hopelijk kunnen we u binnenkort verwelkomen.

Groetjes, Bianca Klein

Contact

U kunt via de mail contact opnemen met de OR.

Jaaragenda leerlingen
maandag 2 oktober
t/m vrijdag 6 oktober
Leerjaar 4: deze week 1e contactmoment profielwerkstuk
Add event to google
dinsdag 3 oktober
Klas BWI4: scholingsdag bij Bouwmensen
Add event to google
donderdag 5 oktober
Leerjaar 1: wuppenfeest (tijdstip volgt)
Add event to google
vrijdag 6 oktober
12:45
- 15:15
VM4: beroepenmarkt (tijdstip volgt)
Add event to google
dinsdag 10 oktober
Klas BWI4: scholingsdag bij Bouwmensen
Add event to google
woensdag 11 oktober
Leerjaar 4: informatieavond Berlijn-reis (tijdstip volgt)
Add event to google
donderdag 12 oktober
Groep-8 leerlingen: techniekfestival (tijdstip volgt)
Add event to google
zaterdag 14 oktober
0:00
t/m zondag 22 oktober
- 23:59
Herfstvakantie
Add event to google
Menu