INSCHRIJVEN OP HET ACTIEF COLLEGE | Hier vind je ons aanmeldformulier

Inschrijven voor de brugklas (2024-2025)

Uw zoon of dochter inschrijven op het Actief College kan tijdens de nationale aanmeldweek, week 13 (25 t/m 31 maart).
Op deze manier hebben alle leerlingen evenveel kans op een plek op de school van hun voorkeur op het voor hen best passende niveau.
Aanmelden kan via bovenstaande rode knop.

DE INSCHRIJVING VIA DE AANMELDLINK IS VERLOPEN. Wil je je alsnog aanmelden, neem dan contact op met de administratie via [email protected] of 0186-612130 (telefonisch bereikbaar van 08.00-16.00 uur).

Ingeschreven en dan?

Wanneer een leerling via ons aanmeldformulier is aangemeld, ontvangt u van ons een automatische bevestiging dat we de aanmelding in goede orde hebben ontvangen. De toelatingscommissie zal na de aanmeldingen starten met het opvragen en verwerken van de dossiers van de aangemelde leerlingen. Binnen zes weken na ontvangst van het complete dossier vanuit de huidige school, zult u een bericht van ons ontvangen. Slechts in het geval dat een leerling een bijzondere ondersteuningsbehoefte heeft en wij twijfelen of we deze ondersteuning kunnen bieden, zullen we daarover met u in gesprek gaan. In alle andere gevallen zal de aanmelding in principe worden omgezet in een definitieve inschrijving.

Gerelateerd nieuws

Menu