INFORMATIE | Voor onze nieuwe brugklasleerlingen (2024-2025)

Beste leerling,

Om je voor te bereiden op de overstap naar het Actief, wat super leuk is!, hebben we alvast wat informatie voor je verzameld.

ACTUELE INFORMATIE | Ingeschreven en dan?
Jouw ouder(s) of verzorger(s) heeft/hebben na het versturen van het inschrijfformulier een automatische bevestiging van ons ontvangen, dat we jouw aanmelding in goede orde hebben ontvangen.
De toelatingscommissie is gestart met het opvragen en verwerken van de dossiers van jou.
Binnen zes weken na ontvangst van het complete dossier vanuit jouw basisschool, ontvangt/ontvangen je ouder(s) of verzorger(s) een bericht.
Mocht je een bijzondere ondersteuningsbehoefte hebben waarover wij twijfelen of we deze ondersteuning kunnen bieden, zullen we daarover met je ouder(s) of verzorger(s) in gesprek gaan.
In alle andere gevallen zal de aanmelding in principe worden omgezet in een definitieve inschrijving.

BELANGRIJKE DATUM | Kennismakingsmiddag
Op woensdag 19 juni a.s. worden de leerlingen die toegelaten zijn tot onze brugklas (2024-2025), op het Actief College ontvangen.
Van 14.00-15.30 uur maak je kennis met jouw nieuwe klasgenoten en mentor.
Je ontvangt binnenkort een uitnodiging voor deze bijeenkomst.

ALGEMENE INFORMATIE | Voor het nieuwe schooljaar 2024-2025
Onderstaand vind je linken die doorverwijzen naar informatie op onze website/schoolgids. Met deze info krijg je een beetje een beeld van wat er zoal gaat gebeuren op het Actief.
Natuurlijk ontvang je van ons t.z.t. ook nog een bericht over boeken bestellen, startdatum, etc.

Schoolgids 2023-2024
Website
Boeken bestellen (je ontvangt bij de kennismakingsbijeenkomst meer info)
Lestijden
Somtoday, ons leerlingvolgsysteem

Schoolvakanties

DOWNLOAD ONZE AC APP!
Kom je volgend schooljaar bij ons op school, download dan alvast onze AC app. Wij gebruiken deze mobiele app als centraal kanaal voor de communicatie met ouders, verzorgers en leerlingen.
Jij kan daar nu alleen nog maar de nieuwsberichten lezen, maar zodra je bij ons begint op het Actief, dan kan je de app gebruiken om met de school en de mentor te appen. Ook komen er via notificaties updates voor de klas, het jaar of het niveau van de leerlingen binnen. Verder gebruiken we de AC app voor het uitsturen van ‘taken’, zoals formulieren die ingevuld kunnen worden en een afspraakplanner voor een ouderavond.
Ouders en verzorgers zonder smartphone krijgen alle berichten en taken alsnog binnen via mail.

Download hier de AC app in the App Store
Download hier de AC app in via Google Play

NOG VRAGEN? | Bel of mail ons
Loop je nog met vragen rond, bel ons gerust! Onze administratie is doordeweeks bereikbaar van 08.00-16.00 uur op 0186-612130. Mailen mag natuurlijk ook, [email protected].

Menu