ONZE VAK MAVO | Ontwikkel je door te denken en te doen

Er is in Nederland een groot tekort aan goed opgeleide vakmensen. De Vak Mavo springt in op deze alsmaar groeiende behoefte. Vooral creatieve leerlingen, leerlingen die weten wat voor vak ze later willen gaan uitoefenen en doeners kiezen vaak voor deze opleiding. Hier ontwikkel je je talenten en interesses door te denken (theoretisch leren) en te doen. We noemen dat ‘doenkers’. We zien dat leerlingen die doorstromen van de Vak Mavo naar mbo-4, daar zeer succesvol zijn.

De Vak Mavo volg je in de gemengde of theoretische leerweg met een profielvak. Er zijn maar liefst vijf profielen waar je uit kunt kiezen. Dus er is altijd iets dat past bij jouw interesses en voorkeuren.

Ben je op zoek naar een leuke en interessante opleiding die bij JOU past, kom je dan oriënteren tijdens onze Open Dag op vrijdag 26 januari a.s. (17.00-20.00 uur). Je bent van harte welkom!

 

Gerelateerd nieuws

Menu