SPORTKLAS | Hou je van actief bezig zijn?

Hou je van actief bezig zijn? Dan is de sportklas mogelijk iets voor jou! De sportklas start in het eerste jaar en loopt door in het tweede jaar. Mocht je kiezen voor de sportklas, dan ga je een verbintenis aan voor twee schooljaren. In twee extra sporturen maken de leerlingen kennis met allemaal verschillende sporten, bijvoorbeeld atletiek, klimmen, zwemmen, schaatsen, lacrosse, zelfverdediging en nog veel meer. Je leert op een actieve manier nieuwe sporten kennen, maar bieden ook verbreding en verdieping aan voor de bekendere sporten. Sommige van deze sporten bieden we aan op onze school, andere sporten worden gegeven op een locatie buiten de school.

Sport en meer
Natuurlijk sport je meer in de sportklas. Maar je leert ook over spelregels, fitheid, samenwerken, leidinggeven, organiseren, helpen en omgaan met verschillen. Verder worden er ook sportactiviteiten buiten de school georganiseerd zoals wedstrijdbezoek, sportevenementen en extra sportclinics.

Kosten
Deelname aan de sportklas kost € 50,00 per schooljaar.

Filmpjes van schermen en trampolinespringen
Schermen onder schooltijd. Daar kan je toch alleen maar van dromen… als je sportief bent! Bekijk hier het filmpje

Je hebt trampolinespringen en nog een stapje verder, fitnessen op de trampoline. Hoe leuk dat is, laat een leerling in dit filmpje zien. Durf jij dat ook en vind je sporten leuk, kies dan voor onze sportklas.

Menu