BOEKENPAKKET | Informatie boeken bestellen voor 2023-2024

Boeken kunnen vanaf 3 juli a.s. besteld worden!

Schoolboeken zijn gratis voor scholieren in het regulier voortgezet onderwijs. De school heeft een contract met Van Dijk Educatie te Kampen voor het leveren van de schoolboeken.

Ouder(s), verzorger(s) of leerlingen moeten zelf zorgen voor de tijdige bestelling van de boeken via de website van Van Dijk.

Bestel de boeken voor de zomervakantie. Vul bij woonplaats OUD BEIJERLAND zonder streepje in!
Van Dijk zorgt er dan voor dat je je bestelling in de week voor de eerste schooldag in huis hebt. Alle artikelen die nog niet beschikbaar zijn, worden zo snel mogelijk nageleverd. PostNL informeert je over de bezorging van je pakket.

Naast het pakket studieboeken dienen de leerlingen ook te beschikken over een aantal leermiddelen, die zelf moeten worden aangeschaft, zoals een atlas en woordenboeken.

Van Dijk vraagt aan de ouder(s) of verzorger(s) een borg van € 75,00 voor het leermiddelenpakket om te bevorderen dat de boeken tijdig en correct aan het eind van het cursusjaar worden ingeleverd. Schade of vermissing van de boeken wordt met het borgbedrag verrekend.
De betaling van de borg is niet verplicht. Bij het bestellen van de boeken kan aangevinkt worden of de ouder(s) of verzorger(s) de borg willen betalen.

Als een nieuw boekenpakket wordt besteld en er is geen schade geconstateerd dan wordt het borgbedrag meegenomen naar het volgende schooljaar. Er wordt dus niet opnieuw borg in rekening gebracht. Als na afloop van het schooljaar geen boeken meer worden besteld voor het volgende jaar wordt de borg door Van Dijk Educatie aan de leerling, ouder(s) of verzorger(s) terugbetaald.

Ouders en leerlingen kunnen met hun vragen terecht bij de klantenservice van Van Dijk. Op werkdagen (08:30-17:00 uur) zijn zij bereikbaar op: 088-2030303.

Download hier de flyer met informatie en bekijk de video.

Menu