INFORMATIEMARKT | Voor ouders en verzorgers van leerlingen van groep 8

Het Actief College is een openbare scholengemeenschap voor leerlingen die niet uren achterelkaar in de lesbanken willen zitten, maar ook graag actief bezig  willen zijn. Bij ons ontwikkelen kinderen hun talenten en interesses door te denken (theoretisch leren), te doen (beroepsvaardigheden) en te durven. Leren met lef, zodat ze zelfbewust ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden en de juiste keuzes kunnen maken voor hun verdere (school)loopbaan.

Op woensdagavond 30 november a.s. is er op onze school een informatiemarkt voor ouders en verzorgers van leerlingen van groep 8.

Tijdens deze avond is er in onze aula een markt waar alle belangrijke informatie over het onderwijs op onze school te vinden is. Ons professionele team staat u graag te woord.

Wij beantwoorden al uw vragen over bijvoorbeeld:

  1. Begeleiding; (lwo); instapklassen; dyslexie; remedial teaching; maatwerkuren, etc.
  2. Profielen
  3. Vakken, mentoraat, brugklassen
  4. Algemene informatie (PowerPoint BoVo )
  5. Vak Mavo
  6. Sportklas
  7. Expressieklas

U kunt deze avond bij ons binnenlopen tussen 18:00-20:00 uur.

Tijdens de informatiemarkt is alleen onze aula geopend. Wilt u samen met uw kind de school bekijken, dan bent u van harte welkom op ons Open Huis op vrijdag 27 januari 2023 (17:00-20:00 uur).

Indien u zich vooraf al wilt verdiepen in het Actief College en het onderwijs dat wij aanbieden, neem dan onze digitale schoolgids (Naar de Schoolwiki) door en bekijk onze website.

Klik op afbeelding voor grotere weergave.

Gerelateerd nieuws

Menu