TECHNIEKFESTIVAL | Voor leerlingen van groep 8

TECHNIEKFESTIVAL | Vanuit Sterk Techniekonderwijs (STO) organiseren wij in samenwerking met Kem Communicatie op 20 oktober het Techniekfestival 2022. Dit Festival heeft als doel leerlingen uit groep 8 van basisscholen in de Hoeksche Waard enthousiast te maken voor techniek. Net als vorig jaar wordt het Techniekfestival gehouden bij Van Rennes Elektro- & Installatietechniek in Klaaswaal.
 
Op het Techniekfestival laten 16 bedrijven uit de Hoeksche Waard zien dat techniek boeiend en leuk is. Op hun stands, binnen en buiten, laten zij de leerlingen op een leuke en leerzame manier kennismaken met verschillende aspecten van techniek. Van solderen tot het werken met een graafmachine.
Onze vmbo-leerlingen zorgen ervoor dat de dag in goede banen verloopt en zij ondersteunen bij de activiteiten.
De reactie van de scholen was overweldigend. Aan het evenement doen 19 basisscholen mee, met bijna 500 leerlingen.
 
Onderstaande foto’s van vorig jaar geven een beeld van wat de leerlingen te wachten staat.

Gerelateerd nieuws

Menu