TECHNIEKFESTIVAL | Voor leerlingen van groep 8

Voor de tweede keer wordt er een Techniekfestival in de Hoeksche Waard georganiseerd. Het was een groot succes vorig jaar!

We willen de leerlingen graag laten zien en ervaren hoeveel hoe leuk en veelzijdig techniek is. De hele wereld draait om techniek. Kies je voor een technische studie dan zijn er veel banen en mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. We hebben technische vakmensen heel hard nodig. Het is leuk en veelzijdig en je kunt er goede boterham mee verdienen. In alle sectoren hebben ze technici nodig.

Bedrijven kunnen deze dag de leerlingen een leuke ervaring meegeven die zij niet snel meer vergeten. Door verschillende workshops aan te bieden zien zij dat techniek heel breed is en dat je er heel veel kanten mee op kunt.

Locatie: Van Rennes Elektro- & Installatietechniek, Rijksstraatweg 1, 3286 LS KLAASWAAL.

We gaan er weer een feestje van maken!

Onderstaande YouTubefilmpjes van vorig jaar gevent een goed beeld van wat de leerlingen kunnen verwachten:
Techniekfestival 2021 (1)
Techniekfestival 2021 (2)

Update: de inschrijving hiervoor is reeds gesloten.

Gerelateerd nieuws

Menu