Leuke dingen doen! De leerlingenraad heeft een hoop in petto.

Gelukkig kunnen er weer wat activiteiten geregeld worden door de versoepeling van de coronamaatregelen.

De leerlingenraad is aan de sla gegaan en heeft het volgende bedacht:


VALENTIJNSACTIE
Tot en met donderdag 10 februari kunnen leerlingen rozen kopen bij de leerlingenraad. Ze zijn voor 1 euro per stuk te koop in de pauzes in de aula.
Wat moet je op het kaartje schrijven: voor- en achternaam en de klas van je vriend/vriendin/crush!
De leerlingen van de leerlingenraad bezorgen de rozen maandag in de klas.

SNOWWORLD
Leerlingen uit het 1e en 2e jaar kunnen (is dus niet verplicht) op maandag 14 maart mee naar SnowWorld in Rucphen.
Om 13.15 uur vertrekt de bus van school en van 15.00 tot 17.00 uur wordt er ski- of snowboardles gegeven. We verwachten rond 18.00 uur weer terug bij school te zijn. Je kiest vooraf of je gaat skiën of snowboarden. Inschrijving moet via Somtoday.
De kosten voor dit sportieve uitstapje zijn € 30,00; daarvan worden de kosten voor de bus, de ski- of snowboardles en het materiaal (helm, ski’s/board en schoenen) betaald. Het is wel belangrijk dat je goede waterdichte kleding draagt als je meegaat, dus een skibroek of waterdichte broek, ski-jack of waterdicht jack, lange ski- of sportkousen en verplicht waterdichte handschoenen.
Je kunt je nu opgeven in Somtoday en de inschrijving sluit op maandag 14 februari, 12:00 uur. Doe dit door op een laptop of PC naar je rooster van 14 maart te gaan en je hier in te schrijven. Wees er snel bij want vol = vol!
Let op: je krijgt alleen toegang tot SnowWorld wanneer je in het bezit bent van een geldige QR-code met legitimatiebewijs. Je hebt of ontvangt een QR-code als je gevaccineerd bent, hersteld bent of een negatieve testuitslag hebt (24 uur voor aanvang van het bezoek). Een testafspraak is te maken via Testen voor Toegang.
Je bent pas echt ingeschreven wanneer de betaling is voldaan.
Betalen kan via link die je van de financiële administratie zal krijgen.
Sportieve groeten van de Leerlingenraad!

Gerelateerd nieuws

Menu