Opleiding mbo-verpleegkundige start in Hoeksche Waard

Beste leerling,

Lijkt het jou leuk om later in de zorg te werken? In september start het ROC Da Vinci College de opleiding mbo-Verpleegkundige in de Hoeksche Waard, in samenwerking met Thuis in de Kern.

Werken en leren in de Hoeksche Waard
In deze opleiding krijg je les van het Da Vinci College en doe je ervaring op in de praktijk bij een zorginstelling in de buurt: Alerimus, Careyn, Cavent, Heemzicht of Zorgwaard. Deze vijf zorginstellingen werken samen onder de naam ‘Thuis in de Kern’.

Bij voldoende aanmeldingen starten de lessen in de Hoeksche Waard. De exacte locatie volgt later.

Eerst BOL, dan BBL
De niveau 4 opleiding in de Hoeksche Waard is een combinatie van BOL en BBL. In de eerste twee leerjaren bestaat een lesweek uit één dag stage en vier dagen school. In de laatste twee jaren heb je een leerwerkplek in plaats van stageplek. Je hebt dan nog maar één dag school en werkt afhankelijk van jouw contract drie of vier dagen per week bij een zorginstelling, waarvoor je ook een salaris ontvangt.

Open dag en meelopen
Wil je weten of de opleiding écht bij jou past? Ga dan naar de open dag van het Da Vinci College op vrijdag 28 januari om te kijken hoe het is. Je kunt ook een dag meelopen met de opleiding. Meld je hier aan voor meelopen.

Meer informatie en aanmelden
Interesse in de opleiding mbo-verpleegkundige? Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. Meld je dan aan voor de BOL-opleiding mbo-verpleegkundige op Dordrecht Leerpark. Na aanmelding word gebeld en op basis daarvan in de juiste groep geplaatst.

Vragen?
Heb je nog vragen over de opleiding? Dan kunnen ook persoonlijk met jou in gesprek! Neem contact op via Marjolein Knijnenburg (mknijnenburg@davinci.nl), domeinleider mbo-Verpleegkundige, Da Vinci College of  Ingrid van Ellen (vanellen@careyn.nl), projectleider Zorgcampus Thuis in de Kern.

We hopen je snel te ontmoeten!

Gerelateerd nieuws

Menu