Activiteiten binnen Economie & Ondernemen

Klik op afbeelding voor grotere weergave

Na een jaar vol online lessen en onderwijs op 1,5 meter afstand wordt er dit schooljaar weer meer ondernomen binnen Economie & Ondernemen. We zijn op excursie geweest, we hebben cadeaus ingepakt voor de Sabina van Egmond school en de stages van leerjaar 4 zijn weer in volle gang.

Excursie
Op dinsdag 16 november hebben alle leerlingen van Economie & Ondernemen een bezoek gebracht aan het Belasting- en Douanemuseum. Tijdens de interactieve rondleiding hebben de leerlingen kennis opgedaan over Europa en de rol van de douane. Ook hebben de leerlingen tijdens een rondvaart met de Spido hun ogen uitgekeken in de Rotterdamse haven. De E&O leerlingen krijgen op school het vak logistiek, maar een reëel beeld van de Rotterdamse haven haal je niet even naar de klas. Tijdens de rondvaart hebben ze allerlei logistieke activiteiten en beroepen voorbij zien komen. De leerlingen schrijven op basis van hun eigen foto’s een verslag over hun ervaringen van die dag.

Sinterklaas
De 2de jaars leerlingen hebben op dinsdag 23 november tientallen cadeaus ingepakt voor in de schoentjes van leerlingen op de Sabina van Egmond school. Heel fanatiek hebben ze ingepakt, gestapeld en dozen gesjouwd. Het was een geslaagde les!

Stage
De 4de jaars leerlingen Economie & Ondernemen lopen sinds begin van dit schooljaar elke vrijdag stage bij een bedrijf in de regio. De stages zijn heel gevarieerd van een logistieke stage tot verkopen in de lokale detailhandel. Ze leren veel en gaan met een plezier een dag “echt” aan de slag.

Gerelateerd nieuws

Menu