Techniekfestival

Techniekfestival

Op donderdag 4 november 2021 organiseert het Actief College een techniekfestival.
Het techniekfestival is voor alle leerlingen van groep 8 om kennis te maken met de verschillende technische bedrijven in de Hoeksche Waard. Tijdens deze dag kunnen leerlingen verschillende techniekworkshops volgen.
Deze dag zal plaatsvinden op het terrein van Van Rennes Elektro- & Installatietechniek in Klaaswaal.
De leerlingen kunnen deelnemen aan 3 verschillende workshops.

We willen de leerlingen graag laten zien en ervaren hoe leuk en veelzijdig techniek is. De hele wereld draait om techniek. Kies je voor een technische studie dan zijn er veel banen en mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. We hebben technische vakmensen heel hard nodig. Het is leuk en veelzijdig en je kunt er goede boterham mee verdienen. In alle sectoren hebben ze technici nodig.

Bedrijven kunnen deze dag de leerlingen een leuke ervaring meegeven die zij niet snel meer vergeten. Door verschillende workshops aan te bieden zien zij dat techniek heel breed is en dat je er heel veel kanten mee op kunt.

Lees meer op de website van het Techniekfestival.

Update: de inschrijving is inmiddels gesloten.

Gerelateerd nieuws

Menu