Uitnodiging informatiebijeenkomst Da Vinci College

Onderstaand bericht is via de AC-app verzonden naar ouders, verzorgers en leerlingen van het vierde leerjaar

Betreft: uitnodiging voor de informatiebijeenkomst ‘een vervolgopleiding kiezen’.

Sinds een aantal jaren organiseert het ROC Da Vinci College deze succesvolle bijeenkomst. We zijn verheugd dit jaar een nieuwe spreker te mogen ontvangen: Michelle Gerlach. Zij begeleidt bij studiekeuzeorganisatie Intermijn jongeren bij het maken van keuzes voor hun toekomst.

Het bijwonen van de bijeenkomst (op 8 oktober in Gorinchem en 9 oktober in Dordrecht) is dan ook echt een aanrader voor iedereen die een kind heeft die voor het maken van een keuze voor een vervolgopleiding staat. Naast ouders/ verzorgers zijn vooral alle vierdejaars leerlingen hartelijk welkom.

Op deze avond wordt ook ingezoomd op de overstap van het vmbo naar het mbo. Onze opleidingengids voor schooljaar 2020-2021 wordt uitgereikt en onze loopbaanadviseurs en enkele studenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Download hier de uitnodiging.

Laatste wijziging op in Mededelingen Schooljaar 2019-2020