6 juni: examengala

Eerst nog ‘even’ examens maken en dan feesten met alle eindexamenkandidaten!

LET OP: neem je een introducee mee, dan moet daar een APART KAARTJE VOOR GEKOCHT WORDEN!

Klik op afbeelding voor grotere weergave


UPDATE 5 JUNI

INFO GALA EXAMENKANDIDATEN
Het Gala begint om 20.00 uur in Alcazar. Het is niet nodig om eerder te komen, want we hebben dan een uur om alle mooie dames en heren in hun prachtige voertuigen te laten aankomen en over de rode loper te laten stralen en naar binnen te laten gaan.

Er zullen twee portiers klaarstaan die de deuren van de auto’s openen, zodat de galagasten zo de rode loper op kunnen lopen. Ze krijgen hier alle tijd om foto’s te laten maken, een selfie te maken of eventueel een koprol te maken indien gewenst. Vlak voor ze naar binnen gaan worden er ook foto’s gemaakt door ons. Het is de bedoeling dat alleen de galagasten op de rode loper lopen zodat dit echt HUN moment is en er mooie foto’s kunnen worden gemaakt (want dat willen ze uiteraard graag).

Het is fijn als de galakandidaten van de goede kant aan komen rijden (Alcazar aan de rechterhand) om te kunnen stoppen bij de rode loper en portiers. Dus: N217 – Sportlaan – Groeneweg.
Ouders en andere belangstellenden die graag willen komen kijken, kunnen beter vanaf de andere kant aan komen rijden en kunnen parkeren op de grote parkeerplaats tegenover Alcazar.

Het wordt morgenavond mooi weer en droog! Dat moet het een prachtige entree worden.

Heel veel plezier allemaal met de voorbereidingen en tot morgen!

#aanvangachtuur #eindtijdtwaalfuur #geenalcohol #geenenergiedrankjes #concuptietweeeurovijftig

 

Laatste wijziging op in Mededelingen Schooljaar 2018-2019