Op stap! Naar de landelijke finale Vakkanjer (klas BK1C en BK1D)

Beste ouder, verzorger,

Finaleplek
Waarschijnlijk heeft u er wel iets van meegekregen via social media of in Het Kompas of het AD. Een aantal leerlingen van het Actief College staat in de landelijke finale van de Vakkanjer Scout techniekwedstrijd.
Demy, Thijs en Mohamed uit BK1C zullen komende donderdag 14 juni in Utrecht hun uitvinding, de ‘Car Floater’, aan de vakjury presenteren. Ze maken ook nog kans op de publieksprijs, dus breng vooral nog uw stem uit!

Excursie
Gekoppeld aan deze finale is er in de Werkspoorkathedraal de Vakkanjer Live Experience. Een evenement met veel leerzame technische activiteiten, muziek en de presentaties van de uitvindingen van de finalisten. Meer informatie over het evenement op de website vakkanjers.live
We zijn door de organisatie van vakkanjers uitgenodigd om met maximaal 40 leerlingen de Experience te bezoeken. Omdat we onze finalisten graag willen aanmoedigen en omdat het ons heel leerzaam lijkt voor de leerlingen willen we graag gebruik maken van het aanbod.

Wat?
Vakkanjer Live Experience

Wanneer?
Donderdag 14 juni

Hoe laat?
Vertrek op school 7:25 uur
Terug op school 13:15 uur (er zijn dan geen lessen meer voor de leerlingen)

Meenemen?
Tussendoortje, drinken en lunchpakket

Begeleiding?
Mevrouw De Koning, Van der Vaart en Roelse en de heer Bos en Van der Leer

Heb je nog niet gestemd? Doe dat dan snel via deze link!
Er wordt gevraagd om jouw mailadres, dit wordt eenmalig gebruikt om de stem te activeren.

 

Laatste wijziging op in Mededelingen Schooljaar 2017-2018