12 april: excursie leerjaar 2 naar twee musea

Tijdens de lessen Mens en Maatschappij er verschillende tijdvakken behandeld. Om een nog beter beeld van deze tijdvakken te krijgen, gaan we donderdag 12 april naar Haags historisch museum en naar museum de gevangenpoort.

Onder begeleiding van een gids van het museum krijgen de leerlingen een rondleiding waarbij zij allerlei opdrachten moeten uitvoeren. De leerlingen worden verdeeld in vier groepen. Bij iedere groep zijn, behalve de gids, twee docenten aanwezig.

We vertrekken om 8:25 uur van school en we hopen rond 16:15 uur weer terug te zijn. Tussendoor hebben we de gelegenheid om te lunchen. De leerlingen zorgen zelf voor eten en drinken. Wellicht een goed idee om even naar het weerbericht te kijken van te voren, de helft van de activiteiten vindt buiten plaats. Er zijn geen kluisjes aanwezig om tassen in op te bergen, dus waardevolle spullen kunnen beter thuis blijven of in het kluisje op school.

Indien u vragen heeft, kunt u een mail sturen aan mevrouw Smit Roeters (i.smitroeters@actiefcollege.nl).

Laatste wijziging op in Mededelingen Schooljaar 2017-2018